Vodič za kupovinu: Kako napraviti pravu malu oazu za život na otvorenom - Lepsi Dom

Vodič za kupovinu: Kako napraviti pravu malu oazu za život na otvorenom

By  |  1 Comment

Sezona uživanja u dvorištima i na terasama je u punom jeku i mnogi od nas već ne mogu da zamisle dan bez kafe popijene na svežem vazduhu. Cveće smo odabrali, a sada je došlo vreme i da mislimo o tome na koji način stilizovati naš omiljeni prostor na otvorenom kako bi nam pružio što veće zadovoljstvo tokom meseci koji dolaze.

Svako od nas zaslužuje svoj savršeni kutak za uživanje i odmor gde su misli slobodne da sanjaju velike snove, pa zašto ove godine to dragoceno mesto ne bi bilo napolju?

Kao i uvek kada želimo da promenimo izgled neke prostorije, ideja je mnogo, ali kada dođe vreme za njihovu realizaciju obično nastaje problem. Kako svoje želje uskladiti sa onim što nam je dostupno na ovim prostorima i, još važnije – kako se uklopiti u budžet kojim raspolažemo?

Entuzijazam i snovi o predivnom ambijentu na terasi brzo ustupe mesto pragmatičnosti, pa, kako bismo uštedeli vreme i novac, snove zamenjujemo onim na šta slučajno naiđemo a iole se uklapa u našu viziju. Predmet po predmet, situacija ume da se otrgne kontroli i često na kraju završimo sa nečim potpuno drugačijim od onoga što smo prvobitno želeli. Zvuči poznato?

Dobar koncept je ključ za uspešnu realizaciju svakog projekta. Sa razvitkom kupovine preko interneta u koju se polako uključuju svi vodeći brendovi, danas sa lakoćom možemo sklopiti predivno stilizovan prostor za život na otvorenom. Pa čak i angažovati dizajnera enterijera da, po vrlo razumnim cenama, to uradi za nas.

Inspirisani najnovijim trendovima, a pre svega sjajnim komadima nameštaja i dekoracije na koje smo naišli tokom istraživanja aktuelne ponude na našem tržištu, odlučili smo da vam olakšamo potragu i predstavimo jedno od mogućih rešenja.

Svi proizvodi sa ovog moodboarda su dostupni za kupovinu i mogu se pronaći putem linkova koji slede.

Napomena: Ovaj post nije ni na koji način sponzorisan i Lepši Dom neće imati nikakvu materijalnu korist ukoliko odlučite da kupite neki od navedenih proizvoda.

1.Lampice FINK

2. Suncobran OXNÖ / VÅRHOLMEN

3. Rešetka za puzavice ASKHOLMEN

4. Viseća mreža BERGFIN

5. Jastuk Claudine

6. Set čaša Sleeve 3/1

7. Jastuk Loneta

8. INGABRITTA tanko ćebe

9. Ventilator JERPE

10. Stočić od bambusa BAMLE

11. Saksija SVARTBAK

12. Kantica za zalivanje VATTENKRASSE

13. RUNNEN Podna obloga

14. Fenjer TYVJO

Kako vam se čini naša ideja?

Ukoliko imate predlog koju bismo temu sledeću mogli da obradimo u ovoj rubrici, slobodno nam pišite, a mi ćemo se potruditi da ispunjavamo vaše želje.


Za još kreativnih rešenja za uređenje terase čeka vas ovde.

Bloger i dizajner sa velikom strašću prema prepoznavanju i razumevanju trendova u dizajnu enterijera. Najveću inspiraciju pronalazi u dečijim sobama i #mojadžungla pokretu. Odgovorni urednik portala Lepši Dom.

1 Comment

  1. Pingback: Gajenje biljaka na terasama – Saveti za osunčane strane | Lepsi Dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *