Stočići za dnevnu sobu: vrhunski dizajn za dodir luksuza - Lepsi Dom

Stočići za dnevnu sobu: vrhunski dizajn za dodir luksuza

By  |  0 Comments

Nakon ugaonih garnitura, stočići za dnevnu sobu predstavljaju najvažniji deo centralne prostorije svakog doma. Ovaj komad nameštaja je izrazito multifunkcionalan. Služi za odlaganje omiljenih knjiga, hrane i pića kao i svih predmeta koje volite da imate pri ruci dok se odmarate ili družite sa porodicom i prijateljima. Pored svoje funkcionalnosti, stočiči za dnevnu sobu su veoma dekorativni. Ovaj detalj upotpunjuje izgled dnevne sobe i daje joj jedinstven šarm.

Kako odabrati idealan stočić?

Prilikom odabira stočića za dnevnu sobu vodite računa o dizajnu i kolor paleti nameštaja koji već posedujete. Kako bi vaša dnevna soba bila zaokružena celina, odaberite stočić koji se stilski uklapa sa ugaonom garniturom, tv komodom ili drugim ključnim komadom. Za razigran i dinamičan izgled prostorije, idealan izbor su setovi stočića. Pored toga što lako možete da ih premeštate, odabirom seta dobijate i više prostora za odlaganje. Veći stočiće iz seta možete smestiti u centralni deo prostorije, dok najmanji može činiti idealan duo sa foteljom u udobnom ćošku za čitanje.

Kako napraviti idealan stilski odabir?

U zavisnosti od stila koji preferirate, svoju dnevnu sobu možete oplemeniti stočićem klasičnijeg ili futurističkog dizajna. Trend u opremanju enterijera svakako su stočići od najotmenijih materijala i dezena. Jedan od njih je svakako dezen mermera, koji daje dodir luksuza i elegancije svakom prostoru. Ukoliko želite da vaša dnevna soba poprimi posebnu notu, stočić Tesla predstavlja idealan odabir. Pored raskošnog dezena, ovaj stočić karakteriše čvrsta struktura podržana uglastim linijama od čeličnih profila.

Koji materijal stočića odabrati?

Kada je reč o odabiru idealne kombinacije materijala stočića, pored stilskih preferencija u obzir treba uzeti i funkcionalni aspekt materijala. Odabirom stočića sa gornjom površinom od stakla, obezbedićete lakše održavanje. Staklene reflektujuće površine dodatno naglašavaju moderan dizajn stočića i kreiraju zanimljiv vizuelni efekat. Drvena
gornja površina daje topliji i luksuzniji doživljaj stočića ali istovremeno zahteva pažljiviju upotrebu i negu drveta. Ukoliko ne možete da se opredelite za samo jedan materijal, zanimljiv odabir može biti kombinacija stakla i drveta.


Kako biste obezbedili dodatan sklad u uređenju prostora, nogare stočića uskladite sa postoljima i nogarima ostatka nameštaja. Ukoliko dnevna soba i trpezarija čine jedinstvenu celinu, nogare stočića možete stilski i koloritno uskladiti sa postoljem stola i nogarama stolica. Metalik ili zlatnu nijansu postolja stočića uklopite sa nogarama ugaone garniture ili ručkama na tv komodi. Povezivanjem ovih detalja stvorićete estetski harmoničnu celinu u vašem prostoru.

Dallas nameštaj za kreiranje prefinjenog ambijenta

U salonima nameštaja Dallas možete pronaći moderan i funkcionalan nameštaj koji će vašoj dnevnoj sobi dati dozu elegancije i prefinjenosti. Kreirani tako da odgovaraju potrebama i željama kupaca, svi modeli nameštaja odišu savremenim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. Predanost u odabiru materijala i poklanjanje pažnje svakom detalju
znači da će u bogatom asortimanu svaki kupac naći komad nameštaja po svom ukusu.

Oplemenite svoj životni prostor odabirom Dallas nameštaja. Kompletan asortiman možete pogledati na njihovom veb-sajtu ili u salonima u Beogradu, Novom Sadu, Tutinu i Novom Pazaru.

Arhitekta i osnivač portala Lepši Dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *