Baštenski nameštaj za prostore sa karakterom - Lepsi Dom

Baštenski nameštaj za prostore sa karakterom

By  |  0 Comments

Prilikom projektovanja životnih prostora, bilo da se radi o kućama ili stanovima, oduvek je postojala potreba i težnja za povezivanjem unutrašnjih i spoljašnjih celina. Tako se stanovi nastavljaju na lođe i terase, a kuće se produžavaju i otvaraju ka baštama. U užurbanom gradskom životu i stresu koji stalno ispituje naše granice, potreba sa stvaranjem oaza na otvorenom postaje potreba, a ne luksuz.

Na šta je potrebno obratiti pažnju?

Prilikom opremanja i stilizovanja otvorenih prostora treba nastaviti u stilu kojim smo oblikovali i enterijer, napraviti stilsku poveznicu i adekvatno odabrati nameštaj. Baštenske garniture treba birati po sličnim principima kao onda kada odabiremo nameštaj za svoj dnevni boravak.

Najpre je važno definisati koliko smo mesta u bašti planirali da damo baštenskoj garnituri, koliko nam je sedećih mesta potrebno, da li želimo jedan veliki sto ili par manjih. Klupa ili stolice? Ili možda trosed, dvosed i fotelja. Nakon što se odlučimo za formu garniture koja nam je potrebna, treba da razmislimo o stilu uređenja koji želimo da postignemo. Šarmantan i pomalo rustičan izgled i drveni setovi koji nose duh francuskih bistroa ili sasvim jednostavne i pročišćene forme, nastale od drveta i metala. Ili nešto sasvim drugačije – raskošni nameštaj izdašnih dimenzija sa jastucima koji omogućavaju potpuni komfor.

Kao i u dizajnu nameštaja za enterijer, i među baštenskim nameštajem možete pronaći izuzetno smela i neobična dizajnerska rešenja, koja će privući pažnju neočekivanim formama, bojama i odabirom materijala. Ukoliko želite da i kroz uređenje spoljašnjeg prostora svog doma saopštite svoj lični pečat i stil, tržište omogućava da to učinite.

Baštenski set Melfi

Baucasa u svojoj ponudi baštenskog nameštaja ima čitav spektar garnitura različitih dimenzija, materijala i stilova, među kojima je lako pronaći upravo onakav kakav će zaokružiti vašu viziju i omogućiti vam dragocene trenutke uživanja na otvorenom.

Iz svoje ponude izdvajaju baštenski set Luxor Lounge, koji obuhvata dvosed, dve stolice i sto. Dostupan je u tri različite opcije, kada su u pitanju boje i na taj način je moguće uklopiti ga u različite vizije prostora. Luxor Lounge je prefinjen komad, apsolutna zvezda kada je u pitanju baštenski nameštaj.

Baštenska garnitura Luxor Lounge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *