Upotrebite daske za sečenje kao deo kuhinjskog dekora. | Lepsi Dom

Upotrebite daske za sečenje kao deo kuhinjskog dekora.

By  |  0 Comments

Ukoliko se suočavate sa osećajem da je vaš kuhinjski prostor monoton i bez identiteta, razmislite da li ste rešenje zatvorili u neku od fioka? Drvene daske za sečenje su detalj koji možete iskoristiti kao efektan dekor.

Poređajte daske različitih veličina.

Postavite u prostoru kuhinjske daske različitih širina i dužina, tako da deluju razigrano, a dodatnu dinamiku unesite cvećem. Ima nečeg neverovatno stilizovanog u kombinaciji sirovog drveta i nežnosti božura.

01

Daske kao kuhinjski dekor

Pretvorite kuhinjske daske  u table za pisanje.

Table za pisanje su već dugo vremena u kuhinjskim prostorima, ponekad čak i na celim zidovima.  Ukoliko u posedu imate tamnije daske za sečenje, idealan način da osvežite svoju kuhinju jeste da od njih napravite male pisaće table. Možete ih koristiti kako biste beležili liste za šoping,  recepte, podsetnike ili pak ostavljati poruke ukućanima.

02

Oslikajte ih.

Mogu da zamene slike, grafike ili uramljujene fotografije. Ukoliko ste vešti posvetite jedan vikend kreativnosti i pretvorite daske za sečenje u umetnička dela. Na internetu možete naći mnogo primera i inspiracije. Ovo su neke koje su se nama najviše dopale.

Daske kao kuhinjski dekor oslikane

Daske kao kuhinjski dekor oslikane 02

Daske kao kuhinjski dekor oslikane 03

Postoji i sjajan domaći brend Daskka, čiju ponudu možete pogledati ovde.

Okačite ih.

04

Još jedan šik način na koji možete izložiti drvene daske za sečenje jeste da ih okačite na svoj kuhinjski čiviluk. Budite kreativni, poređajte kuhinjske daske svih oblika i veličina. Ukradite ovu ideju koju nam u svom editorijalu daje kompanija Blackcreek Mercantile i između njih postavite vezu začinskog bilja. Neka vas samo jedan pogled na ovu divotu odvede pravo na Mediteran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *