Upotrebite daske za sečenje kao deo kuhinjskog dekora. | Lepsi Dom

Upotrebite daske za sečenje kao deo kuhinjskog dekora.

By  |  0 Comments

Ukoliko se suočavate sa osećajem da je vaš kuhinjski prostor dosadan i bez identiteta, razmislite da li ste rešenje zatvorili u neki od ormarića. Drvene daske za sečenje su efektan detalj koji možete iskoristiti kao originalan dekor.

Mnogi svetski poznati magazini u svojim poslednjim brojevima sugerišu da se igramo na ovaj način  i udahnemo novi šarm svojoj kuhinji.

 Poređajte daske različitih veličina.

Postavite  u prostoru daske različitih širina i dužina, tako da deluju razigrano i dodatnu dinamiku unesite cvećem. Ima nečeg neverovatno stilizovanog u kombinaciji sirovog drveta i nežnosti božura.

01

 Pretvorite ih u table za pisanje.

 Sigurno ste videli da su table za pisanje na velika vrata ušle u kuhinjske prostore.  Ukoliko u posedu imate tamnije daske, idealan način da osvežite svoju kuhinju jeste  da od njih napravite male pisaće table. Na njima možete beležiti svoje liste za šoping,  recepte, podsetnike ili ostavljati poruke ukućanima.

02

 Upotrebite ih kao slikarsko platno.

03

Umesto da kupujete slike, grafike ili uramljujete fotografije kojima ste odlučili da osvežite kuhinju,  odlučite se za oslikavanje svojih kuhinjskih dasaka. Ove godine je upotreba geometrijskih motiva izuzetan trend i zato mašti na volju i na ovaj  način unesite trend u svoj dom.

 Obesite ih o klin.

04

Još jedan šik način na koji možete izložiti drvene daske jeste da ih okačite na svoj kuhinjski čiviluk. Budite kreativni, poređajte daske svih oblika i veličina. Ukradite ovu ideju koju nam u svom editorijalu daje kompanija Blackcreek Mercantile i između njih postavite vezu začinskog bilja. Neka vas samo jedan pogled na ovu divotu odvede pravo na Mediteran.

Neka zamene slike na zidovima.

05

Italijanski arhitekt Massimo Castanga dizajnirao je ovaj predivan prostor. U monohromatsku, hladnu betonsku kuhinju, na pravi način unosi toplinu galerijom koju formira od različitih dasaka. Kradite od najboljih i  sledite njegov primer.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>