Srećni počeci za art u vašem prostoru | Lepsi Dom

Srećni počeci za art u vašem prostoru

By  |  0 Comments

Svaki početak je uzbudljiv i zanimljiv na svoj način bez obzira da li je taj početak veliki ili mali korak ka nečemu novom i boljem. Mi tako posmatramo i prostor. On može biti prazno platno po kome možemo da slikamo šta god želimo i da napravimo sasvim novu priču, ali može biti i priča koja teče ali joj je potrebno novo i svežije poglavlje. Tada je art vaša olovka sa kojom možete da dopunite ili napišete sasvim novu priču – pravac birate sami.

01

K. Radović – TV majstor, T. Koraksić – Leto i V. Šekularac – Queens

Da bi taj početak bio srećan, proširite vidike i nemojte nikada da pratite neka pravila, njih određujte sami. Art nije samo za zidove dnevnih soba i poslovnih prostora. Pustite mašti na volju i tada se otvaraju novi horizonti i nove lokacije za vaše ideje – police, kuhinja, kupatilo, terasa… svuda oko vas je prostor koji možda vapi za upečatljivom scenom ili eksplozijom boja.

07

K. Radović _ Dvorište

05

A. Dimitrijević _ Dokolica

Online prodavnica Art a porter predstavlja koncept koji nudi veliki izbor art printova radova domaćih savremenih umetnika. Različite stilske i izražajne pristupe spaja estetika najvišeg nivoa. Udružuje se sa vrhunskim kvalitetom štampe na različitim dimenzijama. Kao takva, platna su odmah spremna da se usele u vaš dom i nadograde ambijent. Nema sumnje da će prostor, uz Art a porter, početi da diše na novi način.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>