Spiced Honey- Dulux boja 2019. | Lepsi Dom

Spiced Honey- Dulux boja 2019.

By  |  0 Comments

Svetski institut za boje PANTONE nedavno nam je predstavio živopisnu koralnu kao omiljenu u 2019 godini. Iz Duluxa, poznate kompanije za proizvodnju boja, stiže drugačiji izbor.

“U protekloj godini, mnogi od nas bili su uznemireni globalnim dešavanjima, pa smo odlučili da zatvorimo vrata, i u miru se odmorimo i reorganizujemo. Osećamo da smo ponovo spremni da se suočimo sa svetom. Naše istraživanje pokazuje da ljudi imaju novi nalet energije i entuzijazma, optimizma i svrhe. Prisutan je polet, želja da se povežemo sa drugima, učinimo stvari boljima i “budemo promena””. To može biti bilo šta- marširanje za ženska prava, “pecanje” plastike iz okeana, mali gestovi pažnje prema komšijama… Ljudi su spremni da budu u momentu.”

“Došlo je vreme da se misli, da se sanja, da se voli i da se dela.”

Dulux Color 2019 Spiced Honey 02

“Želimo da stvorimo prostor koji reflektuje stanje buđenja i podržava taj pozitivan duh. Želimo domove u kojima svoje misli i snove možemo pretvoriti u akciju, gde možemo inspirisati druge da nam se pridruže, gde možemo… PUSTITI SVETLOST. ”

Dulux Color 2019 Spiced Honey 04

Na temeljima ovakvog pristupa za boju 2019. izabrana je Spiced Honey, čiji topli ton ćilibara savršeno opisuje temu “(do)puštanja svetla”. Može biti umirujuća i okrepljujuća, pokretačka i stimulativna, u zavisnosti od drugih boja i svetlosti koji je okružuju. Fleksibilna i savremena, uklopiće se sa širokim spektrom enterijerskih stilova, čineći idealnu podlogu za duh novog optimizma.

Dulux Color 2019 Spiced Honey 05

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *