Spiced Honey- Dulux boja 2019. | Lepsi Dom

Spiced Honey- Dulux boja 2019.

By  |  0 Comments

Svetski institut za boje PANTONE nedavno nam je predstavio živopisnu koralnu kao omiljenu u 2019 godini. Iz Duluxa, poznate kompanije za proizvodnju boja, stiže drugačiji izbor.

“U protekloj godini, mnogi od nas bili su uznemireni globalnim dešavanjima, pa smo odlučili da zatvorimo vrata, i u miru se odmorimo i reorganizujemo. Osećamo da smo ponovo spremni da se suočimo sa svetom. Naše istraživanje pokazuje da ljudi imaju novi nalet energije i entuzijazma, optimizma i svrhe. Prisutan je polet, želja da se povežemo sa drugima, učinimo stvari boljima i “budemo promena””. To može biti bilo šta- marširanje za ženska prava, “pecanje” plastike iz okeana, mali gestovi pažnje prema komšijama… Ljudi su spremni da budu u momentu.”

“Došlo je vreme da se misli, da se sanja, da se voli i da se dela.”

Dulux Color 2019 Spiced Honey 02

“Želimo da stvorimo prostor koji reflektuje stanje buđenja i podržava taj pozitivan duh. Želimo domove u kojima svoje misli i snove možemo pretvoriti u akciju, gde možemo inspirisati druge da nam se pridruže, gde možemo… PUSTITI SVETLOST. ”

Dulux Color 2019 Spiced Honey 04

Na temeljima ovakvog pristupa za boju 2019. izabrana je Spiced Honey, čiji topli ton ćilibara savršeno opisuje temu “(do)puštanja svetla”. Može biti umirujuća i okrepljujuća, pokretačka i stimulativna, u zavisnosti od drugih boja i svetlosti koji je okružuju. Fleksibilna i savremena, uklopiće se sa širokim spektrom enterijerskih stilova, čineći idealnu podlogu za duh novog optimizma.

Dulux Color 2019 Spiced Honey 05

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *