Sensualité – jer svi imaju nežnu stranu. | Lepsi Dom

Sensualité – jer svi imaju nežnu stranu.

By  |  0 Comments

Spavaća soba predstavlja najličniji prostor jednog doma. Sklonjena od svih pogleda i rezervisana samo za Vas. Mesto za slobodu i ekstravaganciju, koje ćete oblikovati vođeni sopstvenim senzibilitetom- birajući boje, teksture i detalje. Ovo je mesto na kome treba završiti dan- sabrati utiske, umiriti se i opustiti. Regenerisati se preko noći. Takođe, treba ga započeti- probuditi se sa poletom i optimizmom, napraviti plan, doneti odluke, pokrenuti se. Nežan, senzualan i taktilan. Snažan, podsticajan, onaj koji gura napred. Spavaća soba je prostor koji treba da objedini sve te uloge. Ne samo najličniji, ona je i najkompleksniji prostor  jednog doma.

Sensualite 04

Vaš dan započinje onog trenutka kad ustanete iz kreveta. Kada svoja stopala spustite na pod. To je trenutak kada se može desiti magija, kada se svakog jutra iznova možete zaljubiti u život. Zamislite dan koji će započeti najnežnijim dodirom i hodom po površini toliko udobnoj da će vam se činiti da nastavljate da sanjate. Biće nevažno da li ste ustali na levu ili desnu nogu, ovakva podloga će vas odmah podsetiti na čaroliju koju sa sobom nosi dan.

Sensualite

Tepison koji će vam pružiti ovakav ugođaj, nosi iste karakteristike kao i vaša spavaća soba. Neverovatno je mek, nežan i opušta; istovremeno je izuzetno postojan, jak, izdržljiv. U pitanju je kolekcija tepisona Sensualité, iza koje stoji kompanija Associated Weavers. Kolekciju čine 4 modela, svaki sa svojim specifičnim karakteristikama po pitanju performansi, izgleda i osećaja- Seduction, Sensation, Silhouette i Secret.

Seduction zavodi neodoljivom mekoćom, kombinovanom sa diskretnim sjajem u bezbroj očaravajući boja.

Seduction 01

Sensation je elegantna sestra bliznakinja modela Seduction, sa diskretno uvijenim predivom, istovremeno slobodna i graciozna. Dostupna je u 18 boja, koje naglašavaju njen satenski sjaj.

Sensation

Silhouette ima teksturu na kojoj igra senki svaki put stvara drugačiji efekat. Na trenutak na sebi zadržava sve tragove osobe koja je dodiruje. Ti tragovi potom nestaju. U osam boja, ali sa hiljadu lica.

Siluete

Secret odaje utisak luksuza i glamura.

Secret 1

Secret 2

Kada padne veče Sensualite tepison će Vam najnežnije poželeti laku noć. Ispuniće Vas potrebom da i njega uvučete sa sobom u krevet. Jer svako ima nežnu stranu.

Sensualite

Sve modele ove kolekcije možete pronaći u Galeriji Podova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>