Mali kućni aparati za svaki kutak vašeg doma | Lepsi Dom

Mali kućni aparati za svaki kutak vašeg doma

By  |  0 Comments

Sa razvitkom tehnologije, usvojili smo i korisne kućne aparate koji nam ulepšavaju ili olakšavaju svakodnevnicu. Bilo da nam pomažu da se držimo našeg novog plana ishrane ili da potpunije uživamo u jednostavnim dnevnim ritualima – različiti gedžeti nas svakako usrećuju. Danas postoji mnoštvo brendova koji su dostupni čak i skromnijim budžetima, mada vredi pomenuti da je pravi kućni aparat zapravo pametna investicija koja na duge staze štedi vaš novac, vreme i energiju. Evo naše liste predloga sjajnih kućnih aparata, za svaki kutak vašeg doma.

Kuhinja

Prvo na šta verovatno pomislite kada se spomene kuhinja jeste ukusan doručak i kafa. Kuhinja je prostorija u kojoj se započinje dan i neguju zdrave navike. Postoji niz korisnih, pa čak i višenamenskih kućnih aparata koji vam mogu ulepšati jutra. Mi predlažemo Dolce Gusto aparat za kafu uz koji je moguće praviti i tople i hladne napitke različitih ukusa. Veoma je jednostavan za korišćenje: sve što je potrebno je da kupite specijalne Dolce Gusto kapsule (dostupne su različite arome), ubacite ih u aparat, a potom i uživate u divnom i punom ukusu kafe.

 

Za sve one koji obožavaju nalet energije koji dolazi sa ispijenom čašom sveže isceđenog voća, preporučujemo pristupačan Beko blender. Kroz samo par minuta, možete uživati u voćnim šejkovima i drugim ukusnim i zdravim poslasticama.

Spavaća soba

Spavaća soba predstavlja udobnu oazu mira gde svi volimo da se ušuškamo nakon napornog dana. Sam dizajn sobe, udobnost madraca, čistoća i raspored nameštaja značajno utiču na to kako se osećamo u stvorenom ambijentu. Još važnije – utiču i na naš san.

 

A da li ste znali koliki uticaj ima kvalitet vazduha na san? Studije pokazuju da vlažnost vazduha može značajno da poboljša i naruši vaš ritam spavanja. Zbog toga je važno dobro provetravati prostoriju. Ukoliko je reč o sobi od oko 20 kvadratnih metara, razmislite o ekonomičnom rešenju kao što je Ceresit odvlaživač vazduha. Pored toga što se brine o optimalnom nivou vlažnosti vazduha, ovaj uređaj takođe upija i neprijatne mirise. Osetićete trenutno olakšanje i prijatniju atmosferu, a ovaj ekološki aparat ne zahteva nikakvu posebnu brigu.

Dnevni boravak

Ukoliko spadate u grupu zimogrožljivih, sigurno cenite toplu, mekanu ćebad i nezamenjiv osećaj udobnosti kada se smestite na kauč ispred televizora. A zamislite sada ovo divno iskustvo koje uz tehnologiju postaje još prijatnije? Medisana električni grejač nogu pružiće vam neverovatnu ugodnost. Ušukajte se i uživajte u dobroj knjizi ili filmu. Evo još nekoliko ideja za vaš dnevni boravak: ukoliko u kući imate pušače, a ne volite miris duvanskog dima niti da perete zavese svako malo, ne morate ih seliti na terasu svaki put kada žele da zapale. Probajte nove uređaje za konzumaciju duvana poput IQOS-a kod kojih ne dolazi do klasičnog oslobađanja dima. Ljubiteljima tehnologije svideće se i multifunkcionalan digitalni termometar brenda Hama koji, pored toga što pokazuje temperaturu u vašem domu, pokazuje i vreme i datum, a može da funkcioniše i kao alarm.

Kupatilo

Iako nije najomiljeniji aparat onih koji pokušavaju da se reše suvišnih kilograma, vaga je veoma korisna za kontrolisanje telesne mase. Teško da možete dostići vaš željeni cilj ukoliko ne merite napredak, zar ne?

 

Naš predlog je da odaberete vagu koja je istovremeno kvalitetna i estetski privlačna, poput Beurer vage sa motivom magnolije. Ova digitalna vaga ima tanko sigurnosno staklo velike izdržljivosti i prefinjen dizajn. Automatski se isključuje nakon korišćenja, a lako ju je odložiti ispod ormarića ili drugih elemenata u kupatilu. Još jedan koristan aparat za kupatilo čini grejalica sa ugrađenim ventilatorom koja funkcioniše kao držač za peškire: obezbedite optimalnu temperaturu, a uz to lakše osušite peškire. Pored toga što vam omogućava da održite red, ova grejalica čini prostoriju ugodnijom, pogotovo u zimskim danima.

 

Kao što vidite, svaki kutak se može obogatiti korisnim kućnim aparatima koji čine boravak u domu prijatnijim. Koje aparate vi volite da koristite, a u koje planirate da uložite u budućnosti?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>