Lepši Dom i Studio Floem Vas nagrađuju | Lepsi Dom

Lepši Dom i Studio Floem Vas nagrađuju

By  |  0 Comments

Ukoliko nas pratite znate koliko volimo da poklanjamo, a i koliko volimo Studio Floem.

Milenu i Filipa smo Vam predstavili kroz intervju na portalu i sasvim je sigurno da ćemo pratiti njihov rad i obaveštavati Vas o novim proizvodima.

Njihov je nameštaj projektovan za generacije, stilski prilagodljiv i za sva vremena sa primetnim uplivom skandinavskog dizajna i elementima mid-century stila. Akcenat stavljaju na obilnu primenu drveta, jednostavnost, minimalizam i eleganciju. Monotoniju u konačnom izgledu izbegavaju korišćenjem elemenata ritma i kontrasta, koje apliciraju u vidu geometrijskih oblika, igre horizontalnih i vertikalnih linija, smene boja i slično.. Rezultat je nameštaj koji je praktičan i funkcionalan,  jednostavnih, ravnih i pročišćenih linija, prirodne strukture, lagane forme i vrlo jasne namene, kao i besprekorne površinske obrade. Odražava mirnoću sa pravom dozom dinamike i razigranosti, i kao takav, namenjen je apsolutno svakoj osobi čijem senzibilitetu prija i koja se identifikuje sa njim.

Odlučili su da čitaoce našeg portala obraduju setom podmetača, koji su izrađeni od drveta hrasta, mahagonija i jasena. Dolaze u setovima od 6 komada (prečnik 80mm, debljina 5mm), upakovani u ekološke kutijice od braon kraft kartona sa Floem nalepnicom. Pokloniće Vam tri seta.

U nagrađivanju možete učestvovati na našem Instagram profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *