Lepši Dom i EnterijerNA Vam poklanjaju projekat enterijera. | Lepsi Dom

Lepši Dom i EnterijerNA Vam poklanjaju projekat enterijera.

By  |  1 Comment

Stiglo je proleće, budniji smo i inspirisaniji. Lepo vreme je obično praćeno potrebom za promenama – u ličnim navikama, ali i prostoru koji nas okružuje.

Za sve Vas koji ovog proleća planirate promenu životnog prostora, bilo da je u pitanju selidba u novi stan i ponovni početak ili popularno nazvani „makeover“ pripremili smo iznenađenje.

U saradnji sa Nevenom Antić, koja stoji iza platforme za online dizajn enterijera EnterijerNA, odlučili smo da nekome od Vas ovo proleće ulepšamo besplatnim projektom enterijera.

Nevena će pobedniku pokloniti projekat, koji će sadržati rešenje prostorije u osnovi, moodboard, 3d model, spisak za kupovinu… Predmet projekta može biti bilo koji segment doma, ali ne i open space prostor. Dakle – kupatilo, spavaća, dnevna, dečija soba, hodnik…

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da se prijavite na Nevenin e-mail: [email protected], nakon čega ćete dobiti kratak upitnik.

Prijave su otvorene dve nedelje. Nakon toga sledi uži izbor u koji će ući Vas petoro. Ovaj proces će trajati nedelju dana i u okviru njega ćete Neveni poslati fotografije prostora koji želite da uredite i odgovore na nešto duži upitnik.

Uslovi učestvovanja su da:

  1. Pratite profil @enterijerna na Instagramu
  2. Pratite profil @lepsidom na Instagramu
  3. Postavite na svoj profil ili story inspiracijsku fotografiju enterijera, uređenu u stilu koji Vam se dopada i tagujete oba profila. Možete koristiti tagove #lepsidom i #enterijernaklik

Pobedničko rešenje će biti praćeno tekstom na portalu Lepši Dom, u kome ćemo proći kroz procesa od postavljanja koncepta do finalnog rešenja.

Podelite ovu informaciju sa prijateljima koji menjaju životni prostor.

Očekujemo Vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *