Kupatilo – kutak za opuštanje | Lepsi Dom

Kupatilo – kutak za opuštanje

By  |  0 Comments

Večernja kupka treba da bude način na koji ćemo nagraditi sebe za uspešno završen posao u toku dana, vreme za opuštanje, posvećivanje sebi  i pripremanje za san. Kako bi ugođaj bio potpun potrebno je da od kupatila stvorimo svoj mali raj, svoj privatni spa centar. Nije neophodno da za to izdvojite mnogo novca. Sigurni smo da će vam ovi saveti i predlozi koristiti.

Preduslov za dobar izgled kupatila jeste urednost. Svako od nas će se sa radošću opuštati u čistom kupatilu. Osim što je potrebno da održavate higijenu svog kupatila, treba lepo posložiti sve potrebne rekvizite za negu, čistoću i lepotu. Za njihovo odlaganje možete upotrebiti komodu. Ne morate da kupujete novu, možete iskoristiti neku staru, rustičnu, koja je već dugo na tavanu ili u podrumu.

Kruna boje u svojoj ponudi imaju boje za drvo, koje mogu biti kvalitetna zaštita za novo ili sredstvo za renoviranje starog drveta. Možete ih koristiti da svojoj staroj komodi vratite sjaj i učinite je najefektnijim detaljem svog kupatila.

Rusticna komoda u kupatilu

Kruna boje za drvo

Boje za drvo su dostupne u mnogo lepih, umirujućih nijansi. Možete izabrati između fabrički gotovih ili onih koje se kompjuterski toniraju. Kupatilo će dobiti novi izgled, a i rešićete pitanje odlaganja peškira i kozmetike. Ako ste u mogućnosti, častite sebe i svoju porodicu, kupite nove peškire, jarkih boja, koji će uneti živost. Takvim sitnicama stvorićete mnogo prijatniji prostor.

Za kupatilo koje će služiti za opuštanje preporučujemo lila tonove. Idealni su za završetak dana jer opuštaju, a ujedno i okrepljuju.

kupatilo u lila tonovima

Kupatilo lila boje

Uz pomoć samo jedne biljke jednostavno i brzo napravićete veliku promenu u svom kupatilu. Promenite ogledalo, stavite veće od onog koje sada imate i prostor će izgledati prostranije i svetlije.

Jorgovan

Kao finalni korak oko kade stavite sveće, soli i eterična ulja, udoban ogrtač i par mekih papuča… I vreme je za uzivanje.

9e2d0b0c033652033c3002cbec2b9f2a

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>