Jednostavan i moderan dom za neobičan par (sa psom!) | Lepsi Dom

Jednostavan i moderan dom za neobičan par (sa psom!)

By  |  0 Comments

Za efektnost doma nije neophodno mnogo detalja. Ovaj primer će vam pokazati kako svedenost može biti inspirativna. Prostor je osmišljen od strane tima arhitekata i dizajnera projektantskog biroa 2B Group iz Kijeva.

Centralni deo stana zauzimaju kuhinja i dnevni boravak, čiji otvoreni plan pruža dobrodošlicu svakom gostu.

Dnevni boravak stana u Kijevu

Otvoren plan dnevne sobe

Divna sofa puter žute boje, osim što nosi karakter ovog prostora, predstavlja udobno mesto za jedan duži dremež. Sveden trpezarijski prostor osvežen je šik detaljima.

Efektan trpezarijski prostor

Originalna trpezarija

Jednostavnost dizajna je u najvećoj meri postignuta velikom količinom blještave bele boje, koja ovaj dom istovremeno čini veselim i vrlo intimnim. Sterilnost, koju bela boja preti da donese sa sobom, razbijaju detalji poput ručno pravljenog trpezarijskog stola ili drva za ogrev u dnevnoj sobi. U spavaćoj sobi u tu svrhu služi ručno izrađena polica.

drva kao detalj

Polica rucno izradjena

Detalj enterijera

Još jedan detalj koji prekida belinu i blještavilo prostora jeste rustični zid od opeke. Sa jedne strane je prigušena blještavost, a sa druge postignut umirujući sklad neophodan jednom domu da bi se “domom” uopšte i zvao.

Spavaca soba sa nemalterisanim zidom

 

Moderna kuhinja

Kupatilo modernog dizajna

Kupatilo

I naravno, pas!

pas

Rodjena 1984. godine. Diplomirala 2009. godine na Gradjevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu, smer arhitektura. Šest godina radi u Studiju za projektovanje i inženjering ‘’Ina projekt’’ na važnim I velikim projektima, poput hotela ‘’Vrbak’’ i ‘’Pegaz’’, policijskih uprava, poslovno-stambenih objekata.U istoj firmi stiče dve licence odgovornog projektanta. Član je inženjerske komore u Beogradu od 2012. god. Voli kreativne stvari I pozitivne ljude.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>