EDGY- kolekcija šestougaonih zidnih pločica | Lepsi Dom

EDGY- kolekcija šestougaonih zidnih pločica

By  |  0 Comments

Danas Vam donosimo malo inspiracije. Šestougaone pločice već dugo uspevaju da se održe kao vodeći trend, kada je u pitanju izbor za kupatila. Dizajnerke Patrycia Domanska i Tanja Lightfoot dizajnirale su kolekciju pločica nazvanu Edgy za brend Kaza Concrete. Kolekciju čine dva tipa pločica, dimenzija 16×13,8 cm. Jedna od njih je ravna, poput onih koje uobičajeno koristimo, dok je druga trodimenzionalna. Ovakvo dizajnersko rešenje  pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja i stvaranje neverovatnih efekata.

02

Kolekciju čine ravna i trodimenzionalna pločica

Ove pločice su pravi izbor ukoliko želite da ravnim zidovima date strukturu i učinite ih najefektnijim delom prostora. Mogu se koristiti u enterijeru, ne samo u kuhinji ili kupatilu, već i kao detalj u bilo kojoj prostoriji. Osim toga, mogu biti korišćene i u eksterijeru za pokrivanje čitavih zidova ili njihovih delova.

05

Mogu se koristiti za potpuno ili delimično oblaganje zidova

Trodimenzionalna pločica formirana je od asimetričnih površi koje se „rasklapaju“ nad šestougaonom osnovom. Konveksne i konkavne površi međusobno se naglašavaju.  Asimetrija kolekcije „Edgy“ omogućuje dizajnerima stvaranje niza različitih rešenja, uz fleksibilnost i individualnost , kao i široki dijapazon upotrebe.

03

Konveksne i konkavne površine se međusobno naglašavaju

06

Ravne pločice različitih nijansi takođe stvaraju divan efekat

izvor: Kaza Concrete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *